1июль

Эле генэ май башлары житкэн иде.
Тэрэзэмне буген кага июль жиле.
Эле жэйнен уртасы бит,
Бу ни хикмэт?
Козге салкын хокем сорэ тышта нишлэп?
Эллэ инде гомер козем житулэрен
Шулай сыкрап сизэме сон бу йорэгем.
Болай да бит куырылып тунган чагым.
Остэмэче,жилэкле жэй,боз янгырын.


Рецензии