Гнiт нацiй

Під натиском гніту
Люди лежать,
Нема сил піднятись
І гордо стоять.
Герої забули про подвиг своя,
Забули давно
Чия це земля

Встань, піднімись,
На шляху не спинись!
За свої інтереси
Насмерть борись!

В сучасному світі
Добра ти не жди,
Лиш ножа в спину
І потяг біди.
Без жалю, без страху
Ти шлях свій пройди,
По тернах пройди!

Встань, піднімись,
На шляху не спинись!
За свої інтереси
Насмерть борись!

Тож коли вже
Все втрачено
Й надія одна,
Що трима перевагу
Добра сторона,
Ні болю,
Ністраху,
Ні жалю нема!

Встань, піднімись,
На шляху не спинись!
За свої інтереси
Насмерть борись!


Рецензии
Это верно. Майдан-14 - нож в спину Украины.

Георгий Томберг   04.05.2016 05:38     Заявить о нарушении