A dream

I need your smile,
I need your laugh,
Just all your senses
To be involved.
I`ve never seen you,
Except in my dreams,
So every night
My heart redeems.
I`m a poor creature,
Can`t understand your nature.

8.04.12


Рецензии
May all your dreams come true!

Теория Тумана   03.11.2015 14:18     Заявить о нарушении