Кохана нiч

Кохана ніч,
Тебе так хочу обійняти,
Завжди тихо цілувати,
У твої зоряні уста,
І не спроста.
Ти завжди тиха й мовчазна,
Настало тепле літо,
Чи сніжная зима.
Мені з тобою так комфортно
Як у світі ще ніхто не зна.
І посмішку твою я бачу всюди,
І не лише я, а й усі люди,
Вона на небі-
Срібним місяцем блищить.
І зорями ясними,
Очі твої світять.
Люблю тебе завжди і люблю всюди,
Люблю тебе у снах,
Як тільки люблять люди...


Рецензии