Життя-рiка

Життя плине,
Тече як річка.
Життя плине,
Від нас біжить
І кожен день ти намагайся
Його зловить, його зловить,
А як зловив, міцно тримай,
Від нього багато не вимагай,
В ньому навчися все уміть,
Ніхто не буде тебе жаліть.
Усі люди в кожному віці
Говорять, що бачили життя,
Та лиш той його бачив,
Хто бачив смерть і майбуття,
Хто бачив надії і дивні мрії,
Хто жив у зраді й чужій брехні.
Кому не потрібні для життя гроші
Чужі і великі і навіть малі.
Кому для життя лиш потрібна надія,
Іскорка щастя на двох,
І здійсненна, хоч і маленька, та мрія!
А хто життя витрачає даремно,
Незможе щастя знайти напевно...
Не зможе любити,
Не зможе страждати,
А лиш буде свій вік,
Без життя доживати!


Рецензии