Танцi

Хочу запитати
Ви скажіть мені
Хто придумав танці
Перший на землі
Чи люди чи звірі
У яки часи
Чи у злі в любові
Хто скаже мені
   Пр
Повзає і ходить
Плаває летить
Вони мають пару
Значить їм кортить
А як я в любові
От мені дійшло
От якби не жінка
Танцю не було

Я вже точно знаю
Підноготну всю
Сім раз поміркую
І скажу таке
Танцюють на суші
Також у воді
У любові танці
Першими були
Добре що та штука
Двох веде в танок
Не було би танцю
То життям капець
   Пр

Подивлюсь навкруги
О це не фігня
На землі на небі
Люблять цей процес
Танці є і будуть
Вони для душі
Від любові зорі в небі миготять
Людям зносить кришу хочуть цей процес
 
   Пр


Рецензии