До боли знакомо

Эта любовь до боли знакома, режет
Словно скальпель, впивается лезвием в сердце.
С каждым разом чуднее мне, удивительнее,
Привкус соли во рту подобно конфете.

Голос совести спит. Да и кому будить?
Если даже ты не захочешь - бесполезно.
Может, хватит из пустого в дырявое лить?
И глупыми прикидываться с блеском?


До болю знайомо

Екатерина Гурман

Це кохання до болю знайомо, ріже
Наче скальпель, впивається лезом в серці.
З кожним разом чудніше мені, дивніше,
Присмак солі у роті рівня цукерці.

Голос совісті спить. Та й кому будити?
Якщо навіть ти не захочеш - марно.
Може досить з пустого в диряве лити?
І дурними прикидуватись старанно?


Рецензии