У сьогоднi проявленi, Сонечка

У «сьогодні» проявлені, Сонечка
Простягають долоні до Радості…
Не крізь двері і не крізь віконечка,
Через Душі наповнюють Благістю…

В кожнім прояві – очі Бездонного,
І торкання, ніжніше від подиху,
І відлуння, до болю знайомого,
Невагомого Вічності потягу…

Всі проявлені Сонечка – часточки,
У Любові з Землею поєднані…
Усвідомлена Сила Призначення
Живить Сутність Дитини зсередини…

08.08.2015


Рецензии