Вiдцвiла...

Відцвіла, відмайоріла,
          що так ніжно душі гріла, -
і твоя, й моя любов -
                не чекай на неї знов.

Відгоріло, відпалало...
        Дуже прикро, що так мало
в нас жило те почуття...
               ...Та таке воно... життя.


Рецензии