Вiльне море...

Вільне море котить хвилі -
                без упину й без кінця... -
Певне в обширі і силі,
                гідне вічності вінця.

Відбиваються у морі
                хмари й сонячна блакить,
заглядають в нього зорі... -
                А воно шумить, шумить...


Рецензии