Разам крочым

Па жыцці мы разам крочым
Дваццаць шэсць гадоў.
Шчасця, радасці больш хочам -
Я на ўсе гатоў!

Каб дачка жыла шчасліва -
Клопаты бацькоў.
Наша ўнучка проста дзіва!
Я на ўсе гатоў!

Час імгненна пралятае.
Вось і восень зноў.
Лёс ніхто не выбірае.
Я на ўсе гатоў!

1999г.
г.Гродна.


Рецензии