Живи

жыві,пакуль жывеш,
цалуй хвілін імгненьні.
бо хутка назавеш
мінулым летуценьні.

жыві,пакуль ідзеш
з каханьнем уабдымку.
твой лёс не прападзе,
ляціць час без прыпынку.

жыві,каб зразумець,
чаму душа баліць.
жыві,каб уверх ляцець,
ляцець,каб вечна жыць.


Рецензии