my home is where your heart is

по моїх венах замість крові тече кава.
на серці - ось такий шар попелу.
і якщо моя історія вам хоч трохи цікава,
скажу, що в день, коли я народилась,
небо було індиго кольору.

стояв морозний зимовий ранок,
і снігом замітало по саме "не хочу".
хто ж знав, що з мене виросте щось цікаве,
середнє між Алякою, Еффі Стонем та тамагочі?

пощастило ж народитись в Святвечір.
мабуть, бог мене - особливо любить.
і нехай ця фраза тут геть недоречна, але
речі, які ми любимо, найбільше нас гублять.

туалети на заправках та автостанціях.
сніданки гарячою кружкою.
автостопна імпровізація -
моя найліпша подружка.

читання в метро Паланіка.
куріння на заході сонця.
нова незнайома геральдика
нового незнайомого міста.

кажуть, дім - там, де серце.
мій дім - столиця.
мій дім - вірші під спиртом.
мій дім - мистецтво.


Рецензии