У долинi тумани лягли...

У долині тумани лягли -
                біле марево вкрило поля.
Хуртовини зими відгули -
                вже весну зустрічає земля.

І, відчувши жадане тепло,
             набухають, міцніють бруньки.
Підіймається свіже зелО,
                стала чутною пісня ріки...

В небесах і в лісах, і в містах... -
                свято сонця, кохання, життя.
Все сьогодні: людина і птах...
               вірить в добре своє майбуття.


Рецензии