Весняний сонет

Вітри весни навколо грають,
                усі бентежачи серця;
на щедру працю надихають
                і хлібороба, і митця...
Вітри весни, вітри веселі -
                нового щастя сурмачі;
спішать в ліси, поля, оселі..,
                нові надії ведучИ.
Вітри весни зелено-сині... -
                Зимі не буде вороття!
Вони прийшли: і ніжні, й сильні,
                вітри, як мрії, легкоплинні;
і неповторні, і невпинні, -
                вітри пробудження життя.


Рецензии