Цикламени, цикламени...

                Цикламени,   цикламени...
                У зимові дні вони
                усміхаються до мене -
                шлють привіти від весни.



Квіти доброї надії
                і провісники тепла
(хай ще будуть сніговії), -
                ваша хвиля надійшла!

Розцвітайте, розцвітайте!
                (Хоч непевні ще часи...). -
Людям сили додавайте,
                благородства і краси!


                м.Сочі.


Рецензии