Не дивiться...

Не дивіться на мене суворо і темно,
              не шукайте в мені неприємного вам;
краще ви привітайтесь відкрито і чемно -
                і за ваше добро я любов'ю віддам.

Недаремно нам всім з неба сонечко сяє,
                навесні убирається в квіти земля;
недаремно нам з вами привіт посилає -
                усміхається щиро святе немовля.

Скільки лиха було... Скільки лиха ще буде..;
                вистачає його і усім, і завжди. -
Дуже довго ми йшли по дорозі облуди,
             залишаючи в душах смертельні сліди.

Тож ходімо по праведній, світлій дорозі.
             Не шануймо брехню та всіляке сміття.
І даруймо любов, поки будемо в змозі. -
                хто дарує любов, той дарує життя.


Рецензии