Вулканичная любов

В душе вулкан Везувий клокатает,
И серцэ вириваеться з груди,
Кода я вижу Ваш рисунок синий,
Наколотый на всей моей груди.

Тэпэр поверте я нэ сплю ночамы,
Увэсь мий розум вамы поглащон,
И боль мозолей шо натёр годамы,
Нэ зможе заглушить душевну боль.

Якбы вы зналы як душа таскуе,
Як я нэ бачу силуэт родной,
И як на серци райдуга вируе,
Когда ви поруч стоитэ со мной.

Замовкнить птыци в сыньому простори,
И риби в тыхому ставку,
Я вас кохаю! До беспамьятства,
Бэз вас як лэбидь жыты нэ могу.

Когда идэтэ вы в проходку,
Хытая всим, туды сюды,
Я хочу выты начэ вовком,
Рэвти як вол шо бэз води.

Любыты вас совсем не просто,
Об этом помьятаю я завжды,
Худый я ще й малого росту,
В вас майжэ двисти килограм любви!!!
 


Рецензии