Материалы к словарю рифм и рифмоидов - флюгер

ФЛЮГЕР
Дюгер, Крюгер, Трюгер
"Kruger"
ну, Гер (!)
ню, Гер
свою, Гер; твою, Гер; мою, Гер
фью, Гер
фью, Herr
Буг, Ир
друг, Ир
вдруг, Ир
юг, Ир
Юг, Ир
вьюг, Ир
нукер
дюкер
угорь
вьюге, о вьюге
вьюги
на Буге
на юге
на Юге
лузер
юзер
бункер
юнкер, портупей-юнкер, штык-юнкер. камер-юнкер. эстандарт-юнкер
груббер, скруббер
груб, Ир
любер
бруствер
бюргер
Bruder (нем.)
цугундер
грюндер
шулер
Шулер, Альтшулер
Бюлер
Мюллер
зуммер
супер, супер-пупер
фюрер
мусор, муз, Ир
мусс, Ир
шухер
кучер, лейб-кучер
компьютер
буер, туер
Лютер
буфер, калуфер
штуцер
сударь
влюбит
штрудель
друг иль (?)
подруге ль (?), в подруге ль (?), о подруге ль (?); подпруге ль (?), о подпруге ль (?)
подпруги ль (?), подпруги ль (?)
округе ль (?)
в круге ль (?), о круге ль (?)
в струге ль (?), о струге ль (?)
струги ль (?)
в руки ль (?)
на верблюде ль (?), в верблюде ль (?), о верблюде ль (?)
на блюде ль (?), в блюде ль (?)
в люди ль (?)
сбруе ль (?), в струе ль (?), о сбруе ль (?)
Збруев
Сбруев
сбруи ль (?)
струи ль (?)
брюки ль (?), трюки ль (?)
трюк иль
брюк иль (?)
брюкве ль (?), в брюкве ль (?), о брюкве ль (?)
в блюзе ль (?), о блюзе ль (?)
сгорю иль (?)
флиртуя ль (?)
даруя ль (?)
дыру ль (?), в дыру иль (?)
другую ль (?)
трюфель
труден
грудень
Jugend (нем.)
"Югенд"
Врубель
сгрудил
Брумель
убыль
рубль
драгер
Драйзер
культуртрегер
Нигер
флигель
докер, джокер, покер, стокер
флягу ль (?)

8 августа 2015 г.


Рецензии