Супроти усiм вiтрам любiть...

Виростають діти...ми старієм...
Все життя - одна велика мить...
ЛЮбимо...надіємося...мрієм...
А життя летить кудись...летить...

Скаже хтось: старі любить не вміють
(те сказати можуть молоді),
Бо не знають - душі не старіють,
Молодість - то вічний стан душі...

І нехай сніги лягли на скроні -
Не міняйте золото на мідь
І свої обличчя мережкові
Вчітеся любити - не ганьбіть...

Спозаранку випийте любові
(ви жагУ у серці не гасіть)...
Хай любов звучить у кожнім слові
Кожен день...хвилину кожну...мить...

Чи хвороби гнуть, чи хуртовини -
Намагайтесь , ЛЮДИ, не старіть...
Залишайтесь вічно молодими:
СупрОти усім вітрам ЛЮБІТЬ!!!


Рецензии