Бiльш нiчого нема на свiтi

більш нічого нема на світі що яскраво палає й палить
із середини ніби давить та як сонячним променем світить

більш нічого подібно не б'ється не гудить у скронях трамваєм
може все це мені здається та любов'ю це називаю

більш нічого не мотивує не являється надважливим
імпульс пройде в завмерлих жилах і відчую що знов живу я

більш нічого не буде істинним не повернить свідомість до тями
коли хочеш спалахувать іскрами  і пожертвувати життям


Рецензии