Вiнок надii

Душа співає про любов,
У ніжність серце кане,-
Зове, бентежить мене знов-
Ще трішки,- і розтане..

Гарячий струмінь пробуди,-
Це сік мого бажання..
Від поцілунків скрізь сліди,
У вир несе кохання!

Від рук твоїх я ледь жива,-
Ось він,- вінок надії!
Коханням писані слова,
І всі здійснились мрії!
08 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии