Д вчино-калино...

Дівчино-калино, любо Україно,
В вишитій сорочці чорнява дівчино.
З душею багатою наче наше поле,
В праці ти завзята очі наче море.

Дівчино-калино, трави наче коси,
В горах і далинах їх вмивають роси.
А між ними квіти майорять красою,
Їх тріпає вітер і плете косою.

Долею не зніжена ти завжди чарівна,
В бідному убранстві все одно царівна.
Дівчино – калино прибралася в хаті,
Хлібом пахнуть руки вправні та завзяті.


У лугах духмяних розсипані квіти,
Україно – Ненька, всі ми твої діти!
Осінь подарує врожаї багаті,
Будь завжди Вкраїно в Божій благодаті!


Рецензии