трудиться - не рудиться

. ... .  . ... трудиться - не рудиться ... .  . ... .


. ... .  . ... . ... трудиться - не рудиться ... .

. ... мыслить - не лить ... .

. ... глушить - не шить ... .

. ... глупить - не пить ... . ... .  . ... .


Рецензии