шкода

В мене є  друг
він малює холсти
Раніш про життя-такій собі авангард
а зараз все більш про війну
Взяв автомат,щось захищає від когось..
І в мене,такій
розумній
немає для нього ніяких слів
Мені тільки
себе и його
шкода.


Рецензии