Вiтражi

Ще ранок.. СвІжо.. Літечко квiтує..
А я живу тобою,- твої очі
Через віконце сонечко цілує,-
І я також до них припасти хочу..

Замріяно  притихла.. Пахнуть коси,
Стою, дивлюсь,- а в мріях,- вітражі
І губоньки тихенько щастя просять,-
Усі чуття розквітли,- на межі!

Притислась.. Хіть.. Коханням серце стука,-
Цілую всюди яснi промінці..
Знов полонила нас солодка мука,
А щастя розквiтає на лиці
07 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии