Украинский Гарик 30

Український Ґарик 30

По мотивам І. Губермана

Лиш перед смертю чоловік
збагне, лишаючи пенати:
 ми закороткий маєм вік,
щоб куди-небудь поспішати.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии