Армянская любовная песня

Сер им ду аянпес hангарц екар,
Ор чкарохаца ес кезь чндунел,
Аянкан hуяс берир ко hет варар,
Ор инкс цанкаца аятерт hамбяурел.
Сер им ду аянпес hез наз екар,
Ев карохацар индзь мхитарел,
Сртис шаржун масникэ дарцар,
Ес чкарохаца кез индзниц ванел.


Рецензии