Ти-це лiто

Ти – це літо, яскрава пора.
Я –  це осінь похмура і сива.
Стали різними. Казка була,
Та знайшов ти нову королівну.

І відкриті тобі всі світи,
Є родина – що більше бажати?
Я ж – країна нерідна, куди
І в думках ти не хочеш вертати.

І не думаєш де б був наш дім,
Скільки літ було б нашій дитині.
Та й нащо тобі всі ці "якби",
Якщо маєш ти власного сина?

Я минулим пропахла наскрізь –
Ти ж упевнено йдеш у майбутнє.
Ти пливеш по ріці з моїх сліз
На човні у життя безтурботне.


Рецензии