Обнажысь, ольха,

Перд дубамы ж 2!

В нас тыщы сайтав безнравственных!
И фсе без бляхийРайТаРаф!
И хто ж дасьць куркам маслав?
1 Кобзар оно.

От мы зайшлы тут до Яночкы.
Бо кажэ, друзья ж вжэ мы.
Ну, добрэ. ПажаЛыста,
Лыска майн лайБорСьКа.

И шо ж бачу я в Жабачкы.
Овца в 8-м класи взе!
Ий подружка изь Храньцийи
Цюкэрок ей вбахваЕйць.

А чого ж то пак так воно.
Маты, что ли, дозВолыла?
Да-да, ПитНахСатка
АпРельСав ны ж вжрала вжэсть.

Гэто вш сам дЯвал ф штанах!
А не во Татяначка.
Ну, кандидатка мая
На мейсцо Сашка.

Вот мы й коротайм
Зарас врэмЯ, хв, в хвайина зь.
А не магис3ху й разгля2ем:
Как жа ты, пташычка?..

Ну, бэньдзе ш казка прам,
Кали Львицу ды в пастыри,
А с пастырункав фсих мафияв
Далов, хваина дзе их.

…эй-эй! Адыдзь ад акна-к!
Хто гэта… А!.. АлеСандр.
Ну, сам аж Каняка
Йдзе чыниць Мняв дазь хатКу сь.
Каб, ну, хоць на нюх
Яку дзе п Танюх. Ципа во тавстушк.
Иш! РасьЗваньВайЕць: Сашма в нас ва Иванаве вж


Рецензии