Героям АТО

Герої АТО,
Герої незламні,
Там де війна
Йде невблаганна,
Боряться за наші життя.
Для того, щоб було
У нас майбуття.
Їх дух-це сила,
Їх доля-це воля,
Козацький наш рід,
Не згине у полі!
Його міцні м"язи,
Піднімуть країну,
Вони не пропустять
До нас ворожину!
Хлопці й дівчата
Повертайтесь живими!
До рідної хати,
До рідного тину!


Рецензии