Г мн незалежност Укра ни

               Гімн
НЕЗАЛЕЖНОСТІ
України


   Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков

           Хай Незалежність стане звичним,
                Моя Країна дорога,
               Ім’я твоє хай стане вічним
                І прапор рідний наш вія,
           Пройшли роки, минають будні,
                Ще Україна молода,
               Свята земля і добрі люди,
                Щасливі стануть на літа

                Приспів:
                І тяжка доля нас минула,
                Співав Тарас на чужині, 
                Але Країна не забула,
                Як доля склалася її

         Стань “Заповіт” священним Гімном,
                І над Державою лунай,
                Моя ти рідна Україно,
                Благослови нас, об’єднай,
                Ми заспіваймо пісню разом,
                Про наше світле майбуття,
            Нехай лунає ”Гімн” наш завжди,
                Про Незалежність почуття
            

             Хай Незалежність стане звичним,
                Моя Країна дорога,
                Ім’я твоє хай стане вічним
                І прапор рідний наш вія!


Рецензии