НЕ КАЖЫ...

Ты нешта хочаш мне сказаць...
Я буду слухаць вельмі добра.
Уважліва сачу вачыма
За рухам тваіх вуснаў цёплых.
Я дакранаюся рукою
Да тваіх вуснаў, і шапчу,
Што зараз як і ты таксама
Табе сакрэт сказаць хачу.
Адзін аднаму ў вочы
Пазіраем і тонем у глыбі,
І ўсё то, што сказаць хочаш,
Не кажы, а лепей зрабі!
02.05.-08.05.2014.


Рецензии