Сцяг

Я ўзнiмаю сцяг.
Не чорны, не чырвоны,
Не белы i не залаты.
Я ўзнiмаю сцяг
Свайго настрою i
Непрыязнi вашай барацьбы.
Я ўзнiмаю сцяг,
нейтралiтэтам ганаруся,
А вы грызiцеся да самай цемнаты!
Я за сапраўдную свабоду,
а не за змену балагана на другi.*

*Стихотворение на белорусском языке.


Рецензии