Кричалки к матчу Севилья-Барселона 11 августа 2015

Кричалки «Севілья» - «Барселона»

1. Матч ФК «Барселона» - «Севілья» ( на Супер кубок УЄФА) відбудеться 11 серпня 2015 року о 20:45 в Тбілісі на стадіоні імені Бориса Пайчадзе (Динамо Арена).
2. В складі «Севільї» з літа 2015 року грає вихованець дніпропетровського футболу Євген Коноплянка!!!

Докладніше:



З Дніпра, з Карпат  - усі ми браття,
Бо файно вмієм вболівать ми!
Всім вболівальникам футболу
Кричу я по-іспанськи: «Хола!»

Про Суперкубок УЄФА
Нехай складається строфа,
Матч буде дійсно аффігенним,
Бо вболіваєм за Євгена!

Щодня: і ввечері і зранку
Кричим ми: «Слава, Коноплянка!»
Хай ехо рознесе ген-ген:
«Будь славен, Конопля Євген!»

Нам Мессі зовсім не потрібен,
Бо Коноплянка такий здібний!
Поправить зачіску й всміхнеться…
Та дасть він благодать у серці!

Євген заб’є м’яч «Барселоні»,
Розігрівайте вже долоні!
Підтримаємо ми Євгена,
Кричіть ви голосніш від мене!

Лиш Коноплянка і «Севілья»
То, як у нас в селі весілля!
Клекоче нерв в футбольній чаші,
Бо забивають тільки наші!

Євген – Кричить файнА дівчина…
Я народжу тобі дитину!
Євген – ти граєш так яскраво,
Що я наллю «із перцем кави»!

Євген сьогодні переможе!
Бо грати вміє й грати може!
Він супермен і чемпіон!
Наш Женя, Жан… а також Джон!

Євген – ти справжній молодчина!
Вперед! За неньку Україну!
Кричим ми: «Слава тому хлопцю,
Що бігає по лівій бровці!

Ведеться з давніх то давен,
Що кращий – Конопля Євген!
Хай має номер 22-гий,
Але він Перший… Його любим!

З Євгеном наша пісня лине,
Бо він прославить Україну!


Рецензии