Байкер

Я не люблю виходити з дому,
Хіба що на пів дня в гараж.
В світі цьому недовіряю нікому,
Для мене існує лиш байк.
Вдаримо кік-стартер,
Ввімкнем передачу,
По старих помилках
Я давно не плачу.
Накручуй ручку газу,
Понесемось в далі!
Ми не з тих людей,
Що крутять педалі!
Наша свобода два колеса,
Місячний вечір,
Вранішня роса,
Рев двигунів,
Ракети на взліт.
Мамо платочком махай мені вслід!
Байкери рулять!!!
Вібрує асфальт,
То наші друзяки
На байках летять
В кофрах запчасті,
Мед-книжка, бинти,
Давно вже відкинем
Непотрібні понти!
Ми всі у шкірянках
Накосо замок,
Музика Хеві або Хард-рок!!!


Рецензии