Жити наперекiр

Остання крапля
Нашого життя-
Затьмарить розум
Світлом вбивства.
Остання крапля почуттів
Породжує інстинкт мисливства,
Щоб через роки, мрії, сни,
Любов, незгоди і бажання,
Не бути гнаним на віки
Запам"ятавши всі страждання,
Тоді помре, останній страх,
Лиш час залишить,
На прощання. Тоді я...
Встану! Коли я навіть буду
Мертвим встану!
Щоб боротись за життя!


Рецензии