Життя то подоланi мости

Ми мчимо по автостраді,
Що колеса вже іскрять,
Відпадають усі гайки
Й потрібно знову заправлять,
Але нас не налякати,
Колесо не відпаде!
І дорога та далека
До мети нас приведе!

Дорога вдаль біжить,
Сідло старе скрепить,
Дано нам мало жить,
Чомуб життя це
На двох колесах не прожить?

І в дощ, і в град та повінь,
І в непогоди час
Почуєш грім мотора,
Побачиш там ти нас,
Мерщій тікай з дороги!
Мчимось ми до мети,
Минаючи пороги,
Життя через мости!


Рецензии