Дарагой унучцы

Каця, Каценька, Каток -
Праляцеў яшчэ гадок.
Імяніны сёння ў Каці -
Рады бацька, рада маці.

Госці цэлы дзень ідуць,
Падарункі ўсе нясуць.
Каб здароваю была,
Шчасце Ты бацькам нясла.

Каця, Каценька, Каток -
Старт чацвёрты ўзяў гадок.
Так, дзяцінства ўсе бяжыць.
Сто гадоў Табе пражыць!

1998г.
г.Гродна.


Рецензии