Паважанаму зяцю

У дзень нараджэння
Прыймі віншаванні.
З далёкай Гародні
Мы шлём пажаданні.

Здароўя і шчасця,
Кахання і ласкі.
І будзе жыццё,
Як песня, як казка.

Каб зніклі праблемы
Ў вучобе і працы.
Каб моцна любілі
Алёна і Каця.

1997г.
г.Гродна.


Рецензии