Унучцы, яе бацькам

Маленства-дзяцінства -
Бестурботны час.
Цацкі і забавы -
Хто не ведаў вас!

А бацькі ўсе лічаць,
Як гады бягуць.
Былое дзяцінства -
Яго не вярнуць

Маленства-дзяцінства -
Пераходны час.
Хай не пакідаюць
Мір і шчасце Вас!

1997г.
г.Гродна.


Рецензии