Паважанаму зяцю дзень нараджэння

Каб кожны дзень быў светлым святам,
Жылося весела, багата.
Каханне род няхай мацуе,
Сям"і заўжды няхай  шанцуе!

Каб кожны дзень быў светлым святам,
І шчасцем поўнілася хата!..

1996г.
г. Гродна.


Рецензии