Унучцы - 1 год. Бацькам

Усмешка, поўзанне, хадзьба -
Дзяцінства першы год.
І як не пажадаць бацькам:
 - Мацуйце свой Вы род!

Няхай даруе шчасце Вам
Дачушка кожны год.
Як дзед, параду зараз дам:
 - Шануйце свой Вы род!

Няхай кахання пачуццё
Не ведае няўзгод.
Куды б не кідала жыццё:
 - Мацуйце свой Вы род!

1996г.
г.Гродна.


Рецензии