Vera

 " The Time - is over "
took sit this on the brench
чуть-волоса кобыльи - чудь при-откидывает

White means - the Vera !
dressed-down White und - bag
as well is white
присела-типа , на скамеедчке - ?

Подъехала per second Жигули
-  И  - ?

отвездли с собою -  в
смачдные

огни


Рецензии