Романтика дороги

Романтика дороги, чи це є так?
Давно уже описано в піснях,
Та не описано, душею...
У кожного вона своя,
Лиш колес кількість визначає суть,
Коли їх два-ти возиш душу,
Чотири-тіло, більше шести-тільки багаж,
Та я за два, хочу розповісти хоч раз...
Говорять всі, чотири дах над головою,
Дівчат багато можна повезти,
Комфорт і музика гучна буде з тобою,
І краще транспорту тобі, знай не знайти!
На такі слова, я уваги не звертаю,
Бо лиш одне в своїм житті я знаю...
Що не потрібна мені музика гучна,
А звуки вибухів в циліндрах двигуна.
Не потрібно мені дівчат багато,
Я лиш одну з собою поруч хочу мати.
Шолом давно змінив вже дах над головою,
Комфортніш ніж на мотоциклі,
Я себе не відчував,
Адже він, єдине ціле із тобою,
Він з твоїм тілом, в серці і в душі,
З ним ти завжди залишаєшся собою,
А він проведе тебе скрізь бурі, грози і дощі!


Рецензии