***

Оксамитові сріблясті хмари
Танучі в нудотній бірюзовій пітьмі
Перламутрові зірки зникають у заході сонця
Висвітлюючи росяні луки

Я знову тут, з ніччю наодинці
Мене більше ніхто не зупинить
Бажаний останній подих, відчайдушний погляд
Початок кінця самовіддано покладе


Рецензии