К воле - белорусский язык

Да(волі)

Быццам птушка, узнеслася гучна,
Пачуццё, што сэнсам было.
Толькі ў сэрцы цяжар нязручны,
Значыць нешта пакiнута ў ім...
Гэты цяжар б'ецца аб сцены,
Вырываецца, волі кліча!
А сэрца ізноў жадае
Біцца разам з чыімсьці, удваіх...

(12 студзеня 2014 г. Менск)


Рецензии