Ува мне

Ува мне Сусвет i я у Сусвеце.
Ува мне Бог, неба, мары i вецер.
Ува мне музыка, чысцiня i бясконцасць.
Я адчуваю Ваш боль, я бачу у Вас сонца.

Ува мне навальнiцы, зорак ззянне уначы.
З маiх вуснау-пялёсткау слова як рэха гучыць.
Ува мне сутнасць свету, цеплыня i пяшчота.
Я забяру Вашы жахi, адчай i турботы.

Ува мне ёсць душа, птаха белага крылы.
Ува мне глыбiня, прадчуванне i сiла.
Я адчую Ваш боль - i аддам сонца свет.
Я Ваш Бог, Ваша неба - Вы мой Сусвет.


Рецензии