Чаклунка - нiч

Я маю мрію, любий мій, Іванку:
 Вночі мене до ставу проведи!
 Чаклунка – ніч казкову вишиванку
 Гаптує там на дзеркалі води.

 Чаклунка  - ніч, я мріями до тебе
 Завжди, неначе зіронька пливла!
 Щоб  долі дві на оксамиті неба,
 Одним коханням ти переплела.

 Пр: Щоб на вишиванці зорі, зорі
Майоріли в вишитім узорі.
 І дві долі, що переплелися,
 По життю ніде не розійшлися.
Чаклунка – ніч! Чаклука – ніч!
Мене в світи свої поклич!
Чаклунка – ніч! Чаклука – ніч!
Піди, піди мені на стріч!
Чаклунка - ніч

 Прийди у сни до мене на світанку.
 До ніг моїх кохання поклади.
 Лише одну мене кохай, Іванку!
 Вночі на став без мене не ходи.
 
Вдягни мою на себе вишиванку!
На ній дороги всі ведуть сюди.
 Я з молоком ранкового серпанку
 Свої лишила росяні сліди.

 Пр: Щоб на вишиванці зорі, зорі
 Майоріли в вишитім узорі.
 І дві долі, що переплелися,
 По життю ніде не розійшлися.
Чаклунка – ніч! Чаклука – ніч!
Мене в світи свої поклич!
Чаклунка – ніч! Чаклука – ніч!
Піди, піди мені на стріч!
Чаклунка - ніч


Рецензии