Э. Дикинсон. Разлив воды весной... 1425

Разлив воды Весной
Все расширяет души –
Он сносит прочь дома
Вокруг одна Вода –

Вначале удивляется душа –
И ищет берег свой
Но привыкая – более не ищет
Тот Полуостровок –


The inundation of the Spring
Enlarges every soul –
It sweeps the tenement away
But leaves the Water whole –

In which the soul at first estranged –
Seeks faintly for its shore
But acclimated – pines no more
For that Peninsula –


Рецензии